Happen, trappen & kano pakken

 
 

Een drietal horecaondernemers te Lathum hebben hun handen in één geslagen om u niet alleen een culinair, maar eveneens een sportief programma aan te kunnen bieden. Restaurant De Veerstal, Gasterij De Kommensaal en Grand Café Rutgers, zijn gelegen aan het zomers oh zo populaire Rhederlaag. Een prachtige omgeving met groene natuur, een pontje varend vanaf de Marsweg richting De Steeg en visa versa,  de fietspaden langs het altijd in beweging zijnde water van het Rhederlaag en dat in combinatie met de drie horecazaken, vraagt natuurlijk om een (water)activiteit.

Het idee was geboren: “Rondje Rhederlaag” of te wel, happen, trappen en de kano pakken!
Een leuke en sympathieke combinatie van sportief bezig zijn en daarbij ook nog eens volop culinair kunnen genieten. 

Gedurende uw (puzzel)fietstocht, dan wel kanotocht, zult u neerstrijken op onze drie terrassen, waarna u volop kunt genieten van overheerlijke tapasgerechten, die met veel passie door de drie chef-koks voor u zijn samengesteld.

Op deze site treft u  vier programmamogelijkheden aan. Aan u de keuze om te bepalen welk programma het best bij uw groepssamenstelling past.

Reservering is mogelijk in de periode van 1 april t/m 30 september 2011 en geschiedt op eigen risico. 
Het programma is te boeken vanaf 10 personen en de vanaf prijs bedraagt € 50,00 p.p. (incl. btw).
Bij deze prijs zijn inbegrepen: 2 consumpties en 4 tapasgerechten (warm en koud) per horecagelegenheid, oversteek met het pontje en een fiets- en/of kanoroute.
Voor de huur van een kano of een fiets dient u overigens wel vooraf een borg van € 25,00 te betalen.

Grand Café Rutgers

Restaurant De Veerstal

Gasterij De Kommensaal

* Luchtfoto's zijn gemaakt door Aerofoto Brouwer